30 Apr

hej...i förrgår for jag och sambon å hämtade upp sandra och for till cape grecco :)
så, här sitter vi på en bänk och tittar ner :P

  igår for vi som jobbar på kontoret, på en mexikansk restaurang i ayia napa (Los Bandidos) där dom serverade så jäääkla god mat! helt sjukt! och såklart den godaste jordgubbs-margaritan ever!
jag ville inte sluta äta men jag kände verkligen att "tar jag en tuggas till, kommer jag spy upp allt" å de ville jag ju inte!
jag ska sno bilder från anrdi och soma när dom lägger upp dom på fejjan ;D
jätte kul och trevligt hade vi!
när vi satt där och åt så kom det en tjej i min ålder som jag verkligen kändeigen, men jag kunde inte placera henne. då kommer hon till bordet och presenterar sig som dotter till min "bästa" kollega albena (som brukar köra mig hem från jobbet lite då och då). hon sa att hon känner igen mig men hon visste inte vart ifrån, först senare på kvällen när jag ligger i sängen kommer jag på att det är tjejen som förra sommarn delade ut Q-club biljetter och som jag gick förbi varje kväll och vi hälsade förståss alltid på varandra.    där ser man!idag har jag fått mitt nya schema som ska börja gälla redan på måndag. det schemat innebär att jag ska jobba 2.5 timme mer i veckan utan att jag får mer i lön, ska man verkligen tillåta sådana ändringar?!
undra vad dom har för lag här...på söndsg ska vi på bröllop, vilket jag ser fram emot :)

ok, nu ska jag kolla lite anna anka-klipp ;)
sen hem å sova.xoxo<3


Namnsdag

hej
idag har jag namnsdag (mitt tredje namn, Terese) :)
här på cypern är namnsdagar en rätt "big deal" så jag har till och med fått en present av min kära sambo, nämligen ett par skor!
här är en bild som ni kan se, (hade vart synd om ni inte kunde de) :P

  


igår lite senare på dagen (efter all städning som vi hade) for vi till stranden och låg å myste på solbäddarna. det är sååå mkt härligare att ligga där å kolla ut över havet än va det är å ligga hemma i soffan å glo tv.
nästa lördag å söndag blir det väl antagligen å fa till stranden igen men då blir det nog att ta bikini på sig å hoppa i vattnat!
här har ni bilder på mig när jag söker fisk :)

     

det var nog allt för ikväll :)

xoxo<3

23 april

hejhej,.

imorgon väntar en fin dag på stranden :)
men innan det ska de hinnas köpa skor och kolla efter en tvättmaskin...

godnatt :)

xoxo<3

härligt väder!

hej alla.
idag har vi jättefint väder här på cypern, lika fint som det var igår! ca 30 grader.
vi kom just hem från en underbar "strand"promenad från pernera till protaras och tillbaka.
så nu sitter jag här ute på gården i shorts och linne å bloggar :)

     

 

det var allt ;)

xoxo<3


vulkankaos

hejhej
just nu sitter jag pa jobbet och laser pa aftonbladets hemsida om vulkanen pa island.
det ar namligen sa att chefens dotter som jag jobbar med (hon som lar mig allt om hur jag ska gora med alla papper mm har pa kontoret) har i torsdags farit pa kurs till sverige. det ar meningen att hon ska vara tillbaka har pa kontoret pa mandag. jag hoppas verkligen att flygtrafiken ska oppna i sodra sverige ocksa sa hon kan komma hem. for hur ska jag klara mig utan henne?
och sen om en manad sa ska ju mamma Eva, syster Jonna, evve och karin komma, men den hinner val lugnaner sig tills dess.

ok, nu ar det dags for mig att ringa alla hotellen och prata om deras invoices.

xoxo <3

trött men glad

jag vet, jag har vart jättedålig på blogga på senaste tid.
men jag har en jäkligt bra ursäkt...
vi har inte internet hemma.

så här ser dagarna ut för mig nu för tiden:
vaknar 06.35 mån-fre för att göra mig klar och åka till jobbet. far hem på lunch kl 13.00, lagar mat och lägger mig sedan i soffan när klockan är runt 2 och efter ca 10 min somnar jag. vaknar kanske 15.00 då jag inser att jag är i behov av kaffe eller frappe för att sedan kl 15.45 åka tillbaka till jobbet för att jobba 3 timmar till.
lördagar och söndagar blir det att handla, städa, sola, äventyra eller bara att ta det lugnt på.


1 2 & 3 april har vi vart i kyrkan. för att sörja och fira jesus död och uppståndelse. söndag dag åt vi middag hos sambons föräldrar där hela halva släkten var samlad. smakade en liten bit grillad småfågel som dom tycker är så gott, så jäkla vidrigt! fågeln är kanske 8 cm med huvudet på, inte så mkt kött alltså de är bara att knastra i sig alla deras ben dom har i kroppen :S men nu när jag vågat äta de måste jag ju prova äta kanin också. 
sönda och månda-kväll spenderade vi med vännerna på marknaden. spelade massa spel och fick hem fin-fina priser :)

fö nån dag sen ringde mamma och berättade att hon och karin ska komma ner i maj, vilket jag är jätte glad för!

nu ska jag hem å sova!

xoxo<3

RSS 2.0