2 dagar kvar!

Nu är allt typ packat och klart! för om 2 dagar går flyget hem till sverige!!!  :)

imon blir det lite spring på stan, sen ska jag fixa mina naglar (var tänkt att jag skulle gö det idag men så blev det inte) :P och sedan är det tänkt att vi ska fara till våra vänner å ge nån julklapp till våran guddotter & hennes syster :) (eftersom vi inte hinner träffa dom under jul). sen ska vi sova, vakna, göra oss färdiga och fara iväg till flyget som går först till Frankfurt och sedan vidare till Stockholm där syster S och R väntar :)xoxo ♥


alster

ja, jag gjorde ju ett nytt alster (från skokartong till tavla), såhär blev det!jag slänger nästan aldrig gamla/trasiga smycken och använder dom inte bara till julgranen, utan dom får även vara med på mina tavlor :)
här ser ni ett halsband där låset gått av och därför inte används. smycket är bara fäst med tråd, så skulle jag vela byta kedja/lås och använda den igen är det bara att ta av :)

det gäller att använda fantasin! ;)


xoxo ♥

Busväder!

okejdå, jag skrev ju innan att jag tyckte det var så mysigt med regn, rusk, åska och dunder, men det gäller bara när åskan är på långt håll! inatt hade jag jättesvårt att somna om när jag vaknade av spöregnet utanför och för att åskans blixt slog ner varannan sekund så att fönstrena skakar, och så höll de på i ca 45 min?! och jag skojjar inte. åskan var på sådan nivå att jag inte ens vågade krypa fram till fönstret för att kolla hur "vackert" det var?...
för er som vet så har vi in/utgången i köket. mellan dörr och golv har vi en liten springa på sådär ½ cm som det forsade in vatten genom, vi (jag och aggelos) tänkte att men sätter vi hit en trippelvikt trasmatta så kanske det funkar, men inte. nu på morgonen när jag steg upp så hade vi vatten ända in under köksbordet, så jag har fått stå och skura golv nu på morgon... kul.


hos oss så hänger det även smycken i julgranen ;)
här hemma fortsätter jag nu att göra skokartongstavlor :)

xoxo ♥

10.12.2010

idag har vi haft regn, rusk, åska och dunder :) riktigt mysigt :)
så idag har jag haft en "fix & trix" dag här hemma :)

nu är det exakt en vecka kvar tills vi kommer hem :) eller iaf till sverige!


xoxo ♥

Lördag 4 dec

godmorgon, nu har jag legat här i sängen nån timme och kollat halv 8 hos mig & bonde söker fru (som nu är så spännande) ;)  jag har inte behövt ligga hungrig fö sambon har serverat frukost på säng vilket bestod av hårdbrödsmackor med ost och gurka samt två bitar halloumi på sidan av och chokladmjölk :) Mums!

idag har vi 27 grader och sol ute, jag fattar inte när "vintern" ska komma hit... förra året denna månad så var det mkt regnigare och mkt kallare! har inte så mkt kläder till detta väder, jag vill ha kyla!

om 2 veckor är vi hemma i sverige, f*n så tiden går fort :)

nu ska jag hoppa upp ur sängen å gö nått vettigt :)


här är lillgrisens sparkdräkt :)
xoxo ♥


RSS 2.0