äventyr

idag är det ju söndag och då har alla affärer stängt här så vi for på äventyr istället :) vilket är mkt roligare!
så ni ska få se bilder på det! tyvärr är vissa suddigare än andra (jag hade inte tid att stanna alla gånger jag skulle fota) :( vilket var mkt dumt!
nåja, här kommer dom iaf...

        

                  

           

           

            

        

nu kurrar magen så hela huset skakar!, dags att äta mat!

xoxo<3

hemmafru än en gång


idag när jag vaknade steg jag upp och började baka scones. så det blev en riktigt god frukost idag :)

jag vet inte varför, men det känns som att jag bara måste skaffa mig nått (annat än jobb). nått som man har tid med eller som man inte behöver lägga så mkt tid på. kanske en sjöhäst...hur stora kan dom bli? kommer den äta upp min fisk?... Hmm...

xoxo

26.01.10

hejhej!
idag har jag haft värsta städdagen!
började med att jag steg upp, satte på vattenkokarn och gjorde varsin kopp kaffe åt oss.
efter kaffet va det bara att sätta igång! diskbänken var full i disk så det var de första jag fick göra. där efter dammtorka, hänga ut alla mattor och sängkläder, tömma soporna, dammsuga, skura och till sist lägga mattorna på plats. bytt sängkläder har jag inte gjort, så de momentet ska vi ta tag i när vi kommer hem :)
sambon som inte tycker att städning är de roligare som finns har sån tur att jag helst vill göra allt själv, så jag vet med säkerhet att allt är ordentligt gjort, men lite småsaker fick han ändå ta å hjälpa till med :)

igår var vi och kollade på hundvalpar på några djuraffärer, vissa är ju bara föör söta!
det fanns ju dom som såg lite skabbigare ut i pälsen än andra, så jag var ju bara tvungen å fråga han i kassan om dom fått alla vaccinationssprutor mm, jag fick varken ett ja eller nej, men han försäkrade mig om att dom var friska, jag vet inte riktigt vad jag ska tro, jag vill ju ha papper på att hunden mår bra, man vill ju inte ha en hund som springer omkring och sprider smittor. (vågade knappt röra dom)
och ska man börja vaccinera dom efter köpet blir det väl rätt dyrt?!
därför bara måste jag vända mig till någon som vet, till dig mamma! vad ska man speciellt tänka på/fråga om innan man köper hund? hur ofta ska dom ha tex vaccinationssprutor, och hur många? :O jag känner mig helt vilsen på den biten, så jag vill jätte gärna att du informerar mig om det via mail eller nått. :)
och idag har vi vart på besök hos sambons bror och hans fru å barn, dom har nämligen valpar som just börjat öppna ögonen. (eller så var det bara att dom sov) :) jätte söta i vilket fall som helst!

har föresten läst ut boken skadad för några dagar sedan. har aldrig vart nån bokmal men denna tog typ 4 kvällar att läsa igenom. den var verkligen jätte bra, när man fick veta hennes "mörka hemligheter" kände man sig väldigt tagen och illamående. i slutet när jag läste brevet hon hade skrivit till sin fosterförälder kunde jag inte hålla tillbaka tårarna! en glädje spred sig i kroppen så jag fick rysningar.

nu sitter jag och kollar på konstsim, som är mer konstigt än fint! vissa är utklädda till hockeyspelare och andra till michael jackson...Hmm

ok, nu har jag skrivit på tok för mkt! snart orkar ni väl inte läsa mer. tycker själv det är jobbigt att läsa inlägg som är för långa. förlåt :)

ok, de va allt :)
xoxo<3

21.01.10

hejhej!
har redan hunnit baka två hela kladdkakor på 1 vecka!, sambon tyckte det var den godaste kakan han ätit! så han åt typ 1/3 av den på en kväll ;) tjockis

igår gick alarmet på telefonen kl 11 Am det var bara å hoppa opp, fixa morgonkaffe och göra sig i ordning. kl 1 Pm for vi iväg till sambons kusin för att fixa mina naglar :) det blev en frans manikyr med strass, inte den "porriga" versionen (ni vet när dom är alldeles för långa och vita och inte riktiga ehh..) utan -stilrent, snyggt och enkelt, precis som jag vill ha de!  
senare på kvällen (8.30 Pm for vi på bio, twilight new moon, jag vet jag är efter med att se den men dom har först nu börjat visa den här på cypern.  den var väl helt ok... ingen höjdare precis...

boktips!
jag har börjat läsa en bok, skadad, skriven av Cathy Glass, som handlar om en fosterförälder som får ta hand om en 8-årig flicka, Jodie, som är våldsam, agressiv och helt enkelt as-jobbig.
när jag började läsa boken ville jag inte lägga ifrån mig den, utan bara fortsätta läsa!
det är en väldigt lättläst bok, så man kommer fort framåt i den. längtar verkligen tills jag får lägga mig i sängen och fortsätta läsa den!


gjorde en till tavla, den första såg så ensam ut!!!
å sen får ni två bilder på mig, så ni inte glömmer hur jag ser ut. :)

           

har just ätit mat, makaronilåda, och färska jordgubbar med mjölk till efterrätt :) mums!
ikväll blir det DH precis som dom andra torsdagarna :)
ok, allt för idag :)
xoxo<3


17.01.10

igår va vi på middag hos en av alla våra "kusiner" till grannar :) vi hade jätte trevligt och åt god mat :)

just nu sitter jag och försöker få tv4 play att fungera så jag kan se let's dance :)
alltså agneta är ju sjukt bra! tycker ni inte?! jag vill nästan att hon ska vinna, lite bara för att let's dance nästan är som hennes program :)

ikväll ska vi se på charlie's angels som går på tv och efter det en annan film med sambons favorit skådis, steven seagal. ;)

de va rea på en av mina favorit affärer så jag bara va tvungen å ta en titt!
hittade en söt enkel kofta och två par as-sköna jeans till ett as-bra pris! ;)

 

ok, allt för nu :)
älskar er!
xoxo


14.01.10

hejhej,
idag regnar det jätte mkt! och de kommer nog fortsätta regna några dagar framöver...
igår blev vi sugna på något gott så vi gjorde jättegoda mums-mums :)  Mums!



ikväll blir det å se Desperate Housewives again ;)
och imorgon kanske baka kladdkaka?! eller varför inte creme brulee, eller kanske en ny cheesecake eller kanske goda pizza scones eller pizzamuffins eller vanliga muffins eller eller -åh, de är så mkt jag vill baka :D
gu va runda vi kommer att bli efter allt jag ska baka :) fö nån måste ju äta upp allt också!
men innan man får mumsa i sig allt gott så måste man äta riktig mat först!
och de ska jag göra nu!

och ni där hemma i sverige, jag vet inte om ni förstod vinken, men jag skulle verkligen uppskatta en korsordstidning eller två... 
om ni nu har min adress  :)

ok, de va allt jag hade att säga.
älskar er där hemma <3
xoxo

från skokartong till tavla

hej!
vi har ganska tomt på väggarna hemma och tavlorna här är rätt dyra så jag tänkte göra en egen tavla men hade inget att måla på och ni vet dom där vita "färdiga" tavlorna man köper som de bara är å måla på och hänga upp på väggen, dom är rätt dyra dom också!  så jag fick vara lite extra kreativ!

 


så från skokartong till tavla!


 

fiffigt va? ;)
och ps: man får två tavlor av en skokartong! toppen! ;P

det var allt från mig idag ;)
xoxo<3


07.01.2010

bilder från mitt cypern :)
favorit- choklad (kitkat mint och apelsinsmak), saker och platser.
nu när det är "vinter" här på cypern så blir gräset och det flesta växter mkt grönare, på sommaren är det så hett så det torkar. så enligt mig är cypern fint året om :)

                       

     

             

                               

               

                                        

 

              

ikväll ska vi se på desperate housewives :)
och imorgon kväll ska det grillas :) mums!

saker jag saknar här på cypern:
-korsord som går att lösa (svenska)
-marabou choklad
-bullrecept  +pärlsocker?

ok mer tänker jag inte skriva :)

xoxo<3


RSS 2.0