30 Juli

gu va alla har blivit dåliga på blogga! inklusive mig! okej, jag har väl aldrig vart nån flitig bloggare men ändå...

iallafall, och gu så tiden går fort! när man har kul på jobbet. nu är det ju bara 3 månader kvar sen är säsongen slut å då blir det inge mera kontorsjobb (antagligen inge jobb alls eftersom det är rätt svårt å få jobb här på cypern under vintern).

nu sitter jag i soffan och kollar desperate housewives.

imon blir det äntligen stranden :) skönt!
vädret var så mkt bättre förra sommarn än vad det har varit iår, men ändå har vi det så jäkla hett! runt 39 grader varje dag!

jag vill ha rabarberpaj! men vi har inga rabarber här :( mamma, kom ihåg att frysa in några åt mig :D
det var allt för idag :)
ta hand om er!
xoxo<3


kreativ

jag har så mkt ideer som springer runt i skallen på mig, och alla dom handlar om inredning på ett eller annat sätt.
på söndag ska vi fa till yiayia (mormor) fika och sno en av hennes två symaskiner :) och sen kan jag börja tillverka bossar m.m  :)
här är Bosse som jag sydde för kanske 2 år sedan. är han inte söt :)
sen vill jag scrapbooka också, men har inte sådant material, när jag var inne på en affär som säljer papper, pennor skrivhäften m.m så frågade jag efter scrapbooking material och vad får jag?, jo ett helt vanligt linjerat skrivhäfte med Hannah montana som omslag.  inte direkt vad jag sökte...


nu ska jag lägga mig i sängen å lösa lite korsord :)
godnatt!

oxox<3

nått saknas


jag har min prins, men vart är mitt slott?!...


xoxo<3

lördagen den 17de

tjoho, idag har jag haft en jättehärlig dag på stranden :)
solskyddsfaltor 30, legat i skuggan och druckit 4 flaskor vatten :) + att jag har badat flera gånger förståss.

nu sitter jag här i soffan och dricker frappé å tar det lugnt :)
jätteskönt.

xoxo<3


vidrigt på jobbet

de är det när det springer små myror ööööverallt i köket!, på golvet, på väggarna, på diskbänken å till och med på diskmedelsflaskan :S och vad tror ni man får om man beställer kaffe krån kaffemaskinen? jo en full kopp med myror :S så himla vidrigt! så nu hatar jag å gå in i köket, kan inte äta mat där nå mer, sist jag åt i köket hittade jag en myra springandes på min arm! fatta hur snuskigt det är :S vad håller våran städerska på med?! så nu får jag sitta på kontoret å äta vilket innebär att jag jobbar 8 1/2 - 9 timmar i sträck. kul.

ok, det var allt.

xoxo<3

 


en gåta?.kan ni gissa varför amanda är såhär glad?????
här kommer svaret........


för att vi har milka choklad med daim i (vilket precis smakar som marabous!).

love U
xoxo<3


8th of July

i förrgår kväll innan jag gick å la mig funderade jag på vad jag skulla ha på mig nästa dag, så jag öppnade garderoben, tog på mig en skjorta och kollade mig i spegeln, och märker att det kryper en kackerlacka på bröstet, fy fan så jag skrek! men som tur i oturen hade jag håret uppe (för vad hade hänt om den krypit upp i håret) och när den föll ner på golvet landade den på rygg så den kunde inte springa iväg, så jag sprang å hämtade insektssprayet så den fick sig en dusch och fick somna in under ett litet glas. efter det kunde jag inte sova på flera timmar.
så gårdagen efter jobbet bestod av storstädning.

på söndag fyller min kära sambo år och jag har inte köpt nått åt honom än, men på lördag ska jag å svärmor fa och akut shoppa nått åt honom :) + lite sommarkläder åt mig (om jag nu hittar nått) :)
och eftersom det är hans B-day så måste han ju få en tårta! men ska han få en köpes eller hemmagjord?!
:)

annars så mår vi båda bra och jobben går bra det också :)

xoxo<3

4 juli

det var ett bra tag sen jag la ut foton sist. vilket är jätte trist! för själv tycker jag att läsa blogginlägg utan foton är jättetråkigt. det är som att kolla en film utan bilder, bara text.
jag hade jätte gärna velat lägga upp massa bilder bara på mig själv när jag badar, går på stranden, äter jordgubbar eller bara njuter av livet med sambon, men nu har jag ingen egen fotograf och sambon är inte så allert med kameran så nu har jag inga sådana bilder :( istället så ska ni få se en kackerlacka som jag hittade i en av "rengörings filtrerna" i poolen. kanske inte lika kul men mamma å karin måste få bildbevis på att deras kackerlacka som dom hittade inte var den enda stora eller den största kackerlackan i världen, utan dom finns det tyvärr gott om.
(och glöm nu inte att dens inåtveklade antenner är lika stora som kroppen så om vi ska mäta den som mamma å karin gjorde så blir den dubbelt så stor, ca 10 cm). 

  

när vi slängde iväg den kunde jag bada fritt i poolen vilket jag gjorde hur länge som helst, kände mig som 10 igen när man simmade/hoppade upp å ner, lekte och sprattlade så det stänkte vatten åt alla håll å kanter. men gud så jag älskar och bada! man känner sig så fri, antar att det är lite som att flyga, bara det att man inte kan andas hela tiden.   

ligger i sängen nu, ska ju upp å hoppa imon (börjar jobba kl 8) :(

xoxo<3

glömde en sak...


GINA! uppdatera din blogg! jag vill veta allt som händer i din familj! jag vill se massor med foton på dig, din sambo och eran lilla söta tös Cornelia!, mår ni bra? hur bor ni? kan hon gå? kan hon prata? kan hon spela beethovens musik på piano? ;P ,ja inte vet jag! så skriv massor! som sagt, jag vill veta allt ;)

love U ♥

underbar dag

ja det kan man lugnt säga!
idag har jag legat på solstolen hemma hos sambons moster och blivit servad med vattenmelon och kalla kaffedrinkar, helt underbart!
och så har det badats en hel del med sambons systers barn Eva (12),  Rafael (8) och hans brors barn Bandelis (4).
vi har haft riktigt kul :)

på tvn lovade dom 31 grader till idag men vi hade kring 38, till imon ska de va 32, vi får väl se hur det blir med det. varför dom visar så låga temperaturer braor på att det hart vart så hysteri med att inte va för mkt i solen nu för att den är så het (förra veckan va de 2 pers som lades in på sjukan för att dom hade vart för mkt i solen och antagligen fått solsting och börjat yrra och få hög feber mm. vilket man borde ta seriöst och inte börja tysta ner.

idag använde jag mammas solskyddsfaktor 30 och ändå sitter jag nu helt rödbränd i ansiktet. vilket inte är kul!
och jag som har legat i skuggan i massor, men antagligen blev jag väl så bränd för att vi låg i poolen i flera timmar!

våran tv"box" funkar inte så nu kan jag inte kolla mina favvo prog, hannah montana och zack and cody on deck ;) men som tur är visas det en långfilm ikväll på en vanlig kanal så den ska jag ta å kolla sen senare :)

nu ska jag ta å dricka lite ice tea peach

xoxo<3 :)

klippt och skuren


ja! det är denna låt till min sambo! ;)


Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är sann (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är en man (Do, do do di loo)
Du är stor och stark och snygg
Hos dig så är jag trygg
och du är min (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Bara min (Do, do do di loo)
Älskade ängel (Do, do do di loo)
Du är min (Do, do do di loo, yeah!)i övrigt så mår jag bra och är lycklig :)
längtar tills det blir vinter och jul så vi kan komma hem ett tag :)

xoxo<3

RSS 2.0