sol å pool

svärmors syster från england har kommit hit på semester i ca 1 månad. dom äger ett jättefint hus i protaras med pool och seaview så idag har vi legat i deras pool hela dan å haft det så himla skönt! och vi har blivit lovade att få gå till poolen när vi vill även när dom är hemma i england. men nu när dom är här vill vi ju inte störa dom allt för mkt, vilken tur då att sambons gudmor är deras närmsta granne och bor i england dom också, så då kan vi låna deras pool istället :)xoxo<3


midsommar

idag har jag börjat fira midsommar på kontoret med en bunt pappersarbete. efter det sprang jag in på mataffären orphanides å köpte lite potatis, lök, kalles kaviar abbas sill m,m så idag har jag bjudit sambon på en riktig midsommarmiddag med doppikopp å allt. vilket han gillade :)
igår lagade jag en jordbubbs/hallon paj som blev till efterrätt :)

 

 

glad midsommar önskar me and my fiancé.

xoxo ♥


söndag med sol & bad

idag är det ju söndag, och som vanligt är då alla cyppar lediga och då ska ALLA till stranden! och förståss så tänkte vi också det, men när vi kom dit va det helt PROPPAT med folk och det fanns inte en enda solbädd ledig så vi for till ett hotell i protaras å solade å badade i poolen där istället :) vilket var såå mkt skönare! :)

nu ligger jag och sambon i soffan och bara tar det lugnt. och om ca 3h ska han iväg till jobbet ;(

xoxo


RSS 2.0