7 feb 2011


förra fredagen så var jag och köpte en serie bodys till min kära systerdotter, när jag kom hem så slog det mig att dom var ju kortärmade (hade bara kollat storlek och designen) men nu har jag vart och bytt dom mot långärmade istället :) dock fanns dem inte i samma söta rosa design ;(  men dom här var rätt söta dom också :)

idag fick jag hem paketet från mina föräldrar med fotoboken i, äntligen! sen så fick jag även en påse godis, lite  korsord som jag antar att mommo har dragit ut ur hennes journal magasine, eller var det du mamma? :) och en jättesöt home sweet home skylt :) 
Tack så jätte mkt! älskar er :)


xoxo ♥

6 feb 11

hejhej... har slutat vara aktiv här på denna blogg, varför? de vet jag inte, det känns bara så "ute/töntigt" å skriva blogg?!, om syster jonna skulle fixa mig en fin hemsida hade det varit mkt trevligare ;)  (fö de är ju sååå stor skillnad mellan blogg å hemsida) :P  (och sådant kan jag ju inte fixa själv)
snälla rara jonna hjälp mig med det! strunta i alla skoluppgifter som du har, detta ska bli ditt nya projekt! :)
fö sen när (om vi nu gör det) köper oss ett fint hus med pool så får du komma å bo med oss året runt om du nu vill det! :)

nu för tiden så vill jag ha datorn och msn på på heltid, fö tänk om jag inte är inloggad/hemma när kära syster stina + mosters lilla älskling är på msn?! ja för då missar jag ju den tiden då vi kan "cama" så jag får se dom båda!

igår var det melodifestivalens första del som jag kollade via svt play, kändes skönt å få se nått riktigt svenskt :)
sen efter det så låg jag i sängen några timmar och läste ut boken fyrvaktaren , skriven av Camilla Läckberg. å den var sååå bra! (det tog inte många kvällar att läsa den) älskar verkligen att läsa hennes böcker! å när jag väl gör det så är jag helt inne i boken och vill aldrig lämna ifrån mig den, bara fortsätta att läsa!
tack mamma för en riktigt bra julklapp! :)


xoxo <3


moster, igen :)

idag vaknade jag av att pappa ringde med helt underbara nyheter, jag har blivit moster, Igen! så Grattis Stina och Richard till eran lilla tös! (som kom typ 2 veckor före den "beräknade tiden") :) längtar såå tills jag får träffa henne! <3  välkommen ut ;)

idag har vi vart å kollat på massa fina hus! alla var inte ens klara än, men dom kommer bli helt otroligt fina!
så jag antar att vi kommer att köpa nått av dom husen i det området vi var å kolla på idag ;););)
å dom va rätt billiga också!


xoxo <3

RSS 2.0