~acoloutha tin cardia sou~

går inte så bra att skriva rubriken på grekiska men,
följ ditt hjärta...


         

xoxo <3

Grattis!

GRATTIS min älskade kusin som nu har fått sin lilla dotter! jag önskar att jag vore där nu så jag kunde träffa er alla! ;( men ni får väl ta å blogga å lägga ut massor med bilder så jag kan följa ert nya liv som familj, litegrann iaf ;)

xoxo

jobbet

nu ska jag prata jobb!

igår på jobbet va vi så jääkla busy!!!  vi hade totalt 69 bord på hela kvällen! rekord
idag på jobbet var inte chefen på de bästa humöret, så även när kl var 23.15 å vi inte hade nått bord och köket hade stängt så fick vi ändå inte börja plockaner fronten. jätte irriterande.

när vi har lite att göra på jobbet får vi sätta oss och putsa menyer, vilket är väldigt trevligt när jag gör det tillsammans med linn. både hon och jag måste ha ordning och reda när vi jobbar, så dom "fina" menyerna hamnar i en hög medans dom fula hamnar i en annan. har vi inget speciellt å prata om när vi jobbar så bestämmer vi bara oss för ett ämne, t.ex för några dagar sen bestämde vi oss för ämnet fisk, så då satt vi å pratade fisk i ca 15 -30 min :P ganska trevligt tycker jag :)
på kvällarna när vi ska plockaner så måste alla salt, peppar, ljus, lycktor så på ett speciellt sätt ,gärna som nått mönster tex  triangel ellet stjärna. ja vi är lite knäppa men sådant är ju bara trevligt.

jag har börjat tycka om inbakade flätor, men de är inte så smart å ha två om du ska va ute i solen! (väldigt lätt att bränna hårbotten!)

  

nu sova!

xoxo

tisdag

sitter på balkongen än en morgon och äter god frulle å njuter av utsikten


               


nu ska jag till jobbet :)

xoxo

måndag

sitter ute på balkongen med emma. vi lyssnar på musik och svettas lite lagomt (ca 35 i skuggan). vi har just ätit frulle :) nu väntar två små muffins på att bli uppätna :) mums!
i förrgår tog jag ut min piercing från läppen, glömde lägga tillbaka den så de växte nästan igen på 2 dagar. men idag på morgonen tröck jag igenom den även om den ville eller inte :) så nu är de lite irriterat i underläppen på mig. (bara lite)
min navelpiercing mår däremot toppen :)

fick just höra av emma att de va en svensk tjej som hittats drunken idag här i protaras. hennes hemresa med vännerna skulle vara idag.  jätte tragiskt :(    hoppas verkligen de inte stämmer...

nu ska jag ta och youtuba lite :)  hehe

älskar er!
xoxo

bad och sol

idag hade jag klockan på väckning till 10.00 (9 svensk tid) bara för att stiga upp och gå till poolbaren (vilket är ett litet men skönt ställe där de inte är mkt folk alls) med natalie och gänget. vi drack färskpressad apelsinjuice och tränade på våran nya sport - sittsim! vilket går ut på att sitta i vattnet och enbart simma med armarna. vi tror starkt på den sporten!

igår på jobbet satt vi å klurade på hur pochahontas låten- färger i en vind gick. vi kunde nästan hela. den är ju as-skön så det är alltså veckans låt! hehe :)
sen efter de hade jag så lite å göra så jag gick å piercade naveln :P  jag vet att de är såå 2007 ;) men eftersom min vän känner piercaren fick jag de till ett väldigt bra pris, så varför inte.

                             

nu sova
älskar er där hemma!
xoxo

o tippat!

nu när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle starta datorn för att slåpå lite musik, så helt plötsligt loggades jag in på internet!!! as coolt juh!
idag på restaurangen så va de en familj på 3 som satt på min sida, när jag skulle plocka bort förrätterna så säger helt plötsligt pappan i familjen -du har väldigt vackra ögon, vart kommer du ifrån?.
sånt blir man ju bara glad av :)

kackerlackorna börjar man se varje kväll nu..  men jag är alltid lika rädd, dom är ju så jävla snabba!

nu ska jag ta å öva på min grekiska :)

xoxo

ska bättra mig

förlåt mamma för att jag inte har vart så aktiv här på bloggen! ska skärpa mig.
men de är inte så mkt som hänt så jag har inte så mkt att skriva om.. :(
men jag kan ju meddela att jobbet och livet på cypern går mkt bra :)  jag har inte fått svininfluensan än. ska försöka att inte få de :) det är min plan!
nu sitter jag här nere på the greenery och datar ska börja röra mig hemmåt snart för att göra mig i ordning till jobbet...

älskar er där hemma!!!
xoxo

RSS 2.0