älska turkost!

 

xoxo ♥

26.08.2010

hejhej :)

idag har jag haft världens huvudvärk! så imon efter jobbet ska jag till optikern å kolla synen, eftersom jag har ett jobb med massor av pappersarbete och sitter framför datorn hela tiden så blir det eventuellt läsglasögon (som ska skydda mot dataskärmen). vi får se...

för två dagar sedan hittade dom en haj i limassol (inte så långt från paralimni (här vart jag bor). men det är ju inte så konstigt beroende på hur varmt vi haft det denna sommar!  jag tror jag kommer stanna i poolen härdanefter ;P

saknar familjen!

xoxo<3

oinbjudna gäster

ja nått som jag hatar är verkligen oinbjudna gäster, visst kan de va kul med sällskap, men inte när det gäller från kackerlackor! när jag steg upp idag så låg det en död kackerlacka i vardagsrummet och just nyss när jag skulle hoppa i duschen så vred jag på kranen kliver in i badkaret, drar för draperiet och är redan halvblöt när det springer fram en kackerlacka från hörnet av badkarskanten bakom alla shampooflaskor, och vad gör jag? jo skriker mitt ljusaste och högsta skrik (värre än skriken man hör på skräckfilmer) hoppar snabbt ut ur duschen (river nästan ner draperiet)  och ut ur badrummet (vilket kunde ha gått riktigt illa eftersom jag är blöt och vi inte har nån badrummsmatta på golvet, så de va rätt halt) tur för mig att sambon inte har gått till jobbet än. eftersom han (och alla andra i kvarteret) hör mitt skrik förstår han att det gäller en kackerlacka och kommer snabbt fram med insektssprayet och flugsmällarn. han är helt klart my hero!


idag har jag vart hos svärmoster och legat under deras parasoll hela dan, när jag inte har plaskat runt i poolen förståss :) jag har fått simglasögon idag så ni kanske kan förstå hur mkt jag redan har använt dom? :D även om det inte finns så mkt att titta på i en pool så blir det genast mkt roligare att simma runt :)

nu ligger jag i sängen med ACn på, jätteskönt :) snart ska jag sova men innan det, data lite till :)


xoxo<3


nu har jag legat i sängen å datat i några timmar. har kollat på foton på mig och mina kära systrar från förra julen när jag var hem. jag har sagt det förr, och jag säger det igen, gu va jag längtar tills det blir vinte, jul, kallt och snö så vi kan komma hem och umgås med familjen, spelain nya plattor, dumma oss lite och ta härliga foton tillsammans!





nu ska jag sova!
xoxo ♥

mer hetta

åå de är så hett! sitter med sambon i soffan å svettas och kollar på "i shouldn´t be alive" som visas på animal planet, i detta avsnitt handlar det om två dykare som "simmat vilse" i havet fullt med hajar mm. enligt mig en riktig skräckfilm!
anyway, vi har det så varmt, sitter med datorn i knät (googlar recept på bakelser med kaffesmak ;) ) måste lyfta på datorn lite då och då för att torka bort svettet från mitt lår och från datorns "undersida" + från mina knäveck. åååå så jag längtar till vintern när man kan gå runt i mer än bara trosa å linne utan att svettas!

igår efter jobbet så va de så varmt så vi for till poolen en sväng å svalkade ner oss lite innan vi for hem till "bastun".

här är en bild från söndags, jaa så kan man också sola!




mamma å pappa, bara så ni vet så blev jag jätteglad över att få höra era fina stämmor i telefonen i förrgår :)
nu en snabb dusch å sen sova :)

xoxo <3


cheesecake

i förrgår kväll gjorde jag en citron-cheesecake, så den ska vi mumsa på ikväll :)
här har ni en bild på den, härlig va? ;) och god!

xoxo<3


10.08.10

tack min älskade syster för paketet :)   det är nämligen så att jag bad min kära syster S att skicka ner några småsaker från sverige och idag fick jag paketet, vilket innehöll två snygga bikinis, några påsar vitlöks dip, lakritsstänger och en supersöt klänning som sitter perfekt :)

anyway, idag på jobbet hade jag så mkt att göra så jag hade inte ens tid till att äta lunch ;(

nu sitter vi i soffan och dippar våra chips medans vi kollar desperate housewives. sambon tyckte det var skitgott med dippen fö sådant har dom tydligen inte här! :S


xoxo<3

bokat och klart

japp, det är våra flygresor till och från sverige :)
och vi kommer att stanna i hela 3 veckor!

xoxo ♥

äntligen hemma

ja nu är min älskling äntligen hemma från sjukhuset, det är nämligen så att han blev sjuk och lades in på sjukhus och tvingades stanna över två nätter, två hemska nätter som jag fått sova utan honom. den första natten sov jag hemma, jätte trist å va helt ensam, så den andra natten spenderades hos svärmor i deras gästrum :) här på cypern är man tydligen inte vana att lämna nån ensam, så jag har fått flera erbjudanden från alla i min cyppe familj att sova hos dom så jag slipper vara ensam (vilket kan va rätt skönt ibland).

idag när jag kom hem ca kl 9 så började jag städa lägenheten ända tills svärmor kom å hämtade mig kl 13.00 så for vi iväg till sjukan å hämtade min älskling. nu är han sjukskriven i minst 1 vecka så nu ska jag ta god hand om honom :)

nu ska jag ta å googla flygbiljetter hem :)

xoxo<3

3/8

funderade på att boka flygbiljett hem och tillbaka till mig och sambon redan nu innan det blir allt för dyrt, men det är dem redan... :/ så vi får se om det blir nån hemresa för oss...
ska kolla på jobbet om dom har nån billig resa å sälja, men annars så vet jag inte...

idag fick våra vänner andreas och louisa deras lilla son :) så vi ska fa å hälsa på dom på bb nu :)

imon fyller min älskade syster S år :) grattis!
xoxo<3

01.08.10

hej

ikväll är sambon äntligen ledig från jobbet så vi har bestämt oss för att fara på en date, eller en romantisk middag kanske jag ska säga :)

idag har jag legat på stranden med svärmor och Bandelis junior, lekt och badat massos i havet :)

imorgon blir det jobb igen, trist!

då for vi :)

xoxo<3




RSS 2.0