klagande hemmafru med kommentarer

idag har jag tränat på att bli en bra hemmafru. nämligen bakat en rulltårta (som blev väldigt god, även om jag inte är så förtjust i rulltårta men markus ville ha de så varför inte baka en åt honom), diskat, tömt diskmaskinen, plockat lite i huset, handlat m.m. okej visserligen handlade jag bara lite snacks till kvällen men ändå. de fick bli lite godis, saft, (mjölk, fil, blodpudding till imorgon) och en påse chili cheez doodles. jag trodde ju dom nya succé ostbågarna skulle va inte så goda men markus trodde nått helt annat så de fick bli en sådan påse.
när vi kom hem för att provsmaka dom så visade det sig att smaken var riktigt god och inte alls så mesig som orginalet, men konsistenten var något helt annat! tog man flera i mun samtidigt var de som att tugga toy, precis som att dom skulle va gamla eller stått framme i flera veckor. jag kollade datumet men nä de va okej, dom går nämligen ut 29.07.2009 kl. 06:15 på pricken.
de står då på förpackningen att dom ska vara spröda och frasiga, de står även att om man inte är nöjd med dom så ska man skicka hela påsen och dess innehåll till OLW. jaa varför inte skicka dit en påse (och inte bara för att jag är såå fattig och inte har råd att köpa en ny, utan bara se vad dom gör för sina kunder),

idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag flyger ner till cypern. 'skakigt'

jag förstår mig inte på melodifestivalen, eller jo de gör jag MEN varför gör dom så att dom bidragen som ska tävla mot varandra är antingen jätte bra eller helt skit, varför inte bara medvetet välja ut en bra å en lite sämre låt som ska tävla mot varandra. och jo jag vet att inte alla har samma musiksmak, men ändå. kan dom inte bara skicka iväg dom som har fått flest röster (efter FÖRSTA röstningen) till globen å inte ha massa dueller så man måste ringa in å rösta 5 000 000 gånger?! förstå hur arg jag blir.
nååja, är ändå ganska nöjd med bidragen som gick direkt till globen även om jag hade velat se star pilots bli en av dom. men ändå, opera, ja tack!
och när de gäller gruppen next 3 så tycker jag väl att de blev genast mkt bättre när Gonzalo Flores (du vet, han i lila) började sjunga...
å Sarah dawn finers uppträdande så förstår jag inte hur hon vågade stå på en sån dä plätt som for upp i luften. jag skulle nog själv inte våga, (höjdrädd som jag är) eller jo bara den skulle ha staket!.

och vad jag tyckte om gårdagens let's dance lyder...
ja, de va rätt att Carl-jan åkte ut. (visst är han ju super söt men de va ju också de där med dansen).
och varför göra så stor sak av vad de gäller Laila och Niclas? så speciellt är de ju inte. herregud låt dom va lite småkära.
de va allt för ikväll. nu ska jag gå sova med markus.

xoxo

stolt som en tupp

jag är bara såå stolt över asta som har lärt sig säga till när hon vill ut å göra sina behov. men inte lika stolt när hon vill bita i exakt allt som hon inte får bita i. som t.ex mattorna, gardinerna, mammas skor, fjärrkontrollen, mina tår, markus tår m.m. nååja, hon är ju bara en valp å då kliar de ju i tänderna så då får man väl bita i lite vad man vill, fö hon är ju såå söt å en sån som hon kan man ju inte bli sur på.
sen har jag ju även märkt att asta borde bli delägare i min blogg fö de står ju mer om henne i den än va de står om mig själv :O :)

ikväll ska jag och markus kolla på let's dance men om de blir i stan eller i nikkala vet vi inte än :O
nåja,
här kommer lite små bilder på Asta... klaga inte, jag vet att dom inte är de bästa.
   

xoxo

2 veckor kvar...

har inte så mkt att berätta, men jag kan ju meddela att jag sitter framför datorn men en sovande Asta i famnen :) jag har vart ute med henne tre gånger på typ 30 minuter men hon vill inte pissa, ne hon vill bara springa runt å busa å bita på mina skor. efter att hon har gjort de börjar hon frysa å vill in, fö när man fryser så vill man ju inte sitta å pissa de går ju bara inte... men nu är hon lugn å go, vi sitter å lyssnar på Veronica Maggio, 17 år är ju favoritlåten...

semlorna som bakades i tisdags blev stora, goda och fina, inte direkt några mommo-storlekar här inte, nejnej. synd att vi inte hade nån mandelmassa, den saknades :/

nu är de exakt två veckor kvar tills jag åker ner till sthlm :) :/  hur ska jag klara mig utan min familj i typ 8 månader? :(

nu sitter jag bara och väntar på att markus ska komma, sen ska vi fa en sväng på stadens alla gator. jag bara måste köpa mig en resväska å lite till... :P
nåja, nu ska jag gå å lägga mig i sängen med Asta
xoxo

fettisdagen

vaknade tidigt idag, hade tid hos tandläkarn kl 09.20 så jag hann kolla lite på vakna med The Voice, där Linda Rosing var gästartist. hennes program, den rätte för rosing, har premiär ikväll kl 20.00 så ska väl kolla på de sen senare :) 
nå nog om de,  jag var iaf helt säker på att jag skulle ha massa hål i tänderna men näää jag hade inte ett enda, vilket är jättebra. men idag är de ju fettisdag så de kan ju råka ändras... :O
efter söndagens beckfilm så fann jag ju svaret till vart jag ska gömma mina ädelstenar och diamanter på, jo nämligen i gardinstängerna...
nå, efter tandläkarbesöket blev det ett bankbesök och därefter for jag en sväng till modehuset där jag hittade två söta plagg. å gu vilket fint väder de va å gå i! solen bara värmde ;)
nu börjar jag bli hungrig, kanske dags för lunch. men först måste jag natta lilla Asta som ska ta sig en liten siesta  :)
hej så länge!
xoxo

dagen som gick

spenatsoppan som vi hällde i oss var väldigt god, efter de fick vi höra fin dragspelsmusik av mommo (hon kan hon) sen for systern hem till umeå :(  (stackarn måste sitta flera timmar i buss).
Rosanna va förbi här en sväng å fikade lite kladdkaka å saft :) å sa hej till lilla Asta.
sen har de inte hänt så mkt efter de.
ojojj, nu har gossip girl börjat, måste springa å se de innan jag missar allt. å efter de blir de å se på beck men M.
xoxo

:)

på morgonen (alldeles för tidigt) blev jag lite smått väckt av lilla Asta som sprang i köket å busade lite för högljutt. tur att jag inte har några problem med att somna om.  efter ett tag vaknade jag än en gång av Asta som gav mig en puss-attack, mysigt!
nu ska jag ta å dricka en kopp te, å sedan fara iväg till mommo där spenatsoppa väntar :) mums.
 

en prinsessas dagbok

Ja jag har en prinsessblogg.
Och här ska jag skriva om viktiga saker som hur man rengör sin tiara på bästa sätt, vem som är roligast att sitta brevid på nobelmiddagen, fiffiga ställen att gömma ädelstenar och diamanter på och om korsettklänningarna är påväg ut eller inte. 
 
xoxo


...

nu får vi se hur aktiv jag är här :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0