Nicosia

idag har jag, sambons mor å syster haft en shoppingdag i nicosia.  vi for till M&S, jumbo, IKEA, Zara åsså lite fler affärer :)
fick med mig lite småsaker å tröjor hem + juleskum, julmust, norrlands guld å prinsesstårtebitar från ikea förståss, (pepparkakor å sånt får jag äta när jag kommer hem) :)
och så fick jag med mig en liten sparkdräkt till lillgrisen så han/hon slipper va naken när den kommer ut ur magen:)


xoxo ♥

fredag 26 nov

just nu sitter jag och myser i fåtöljen med te och bläddrar igenom mina inrednings magasin medans Nanny McPhee visas på tvn :)





längtar såå tills vi kommer hem! :)

xoxo ♥

torsdag, 25 november


idag på förmiddan for jag tillsammans med sambon och köpte mig ett par nya vinterskor, enligt mig är dom jättesnygga och kommer säkert att fungera jättebra även i snöiga haparanda under jul och nyår :)

nu ligger jag i sängen med världens magont, så använder datorn som magvärmare :)
dricker te och äter mandariner medans jag kollar på bonde söker fru och sedan halv åtta hos mig, riktigt mysigt har jag det :)


xoxo ♥

julegran

hej, idag har vi vart å köpt en julgran med inbyggd belysning ;P
så nu står den grann å fin här i vårt vardagsrum :) myspys!
som sagt, det är aldrig för tidigt att välkomna julen!



xoxo :)

lördag, 20 november

äntligen är det lördag och ikväll får jag äntligen äta mina `kinder happy hippo`, Mums så gott det ska bli :)

idag har vi vart och skjutit igen och jag är som vanligt asbra och träffar plastflaskorna stående från 30 meters håll.

sitter nu i soffan å funderar på hur jag ska möblera så det får plats med en julgran här i lägenheten :) ska nog fa å köpa en på måndag (det är aldrig för tidigt att välkomna julen).

igår grillade vi jättegott kött som hade legat i hemmagjord marinad i ett par timmar, till det åt vi potatismos, tzatziki, halloumi och bröd, & till förrätt vitlöksbröd med fetaost, en tomatskiva och lite oregano på som vart in i ugnen ett tag, MUMS så gott det var! 
vad vi ska äta ikväll vet vi ej... kanske grilla igen? :)

nu är det inte länge kvar tills vi kommer hem till sverige!, bara 4 veckor ;) can´t wait!


xoxo ♥

17 november 2010

idag är det ju onsdag och då stänger alla affärer typ 13.00 så vi har inte haft tid med nått sådant svammel, istället for vi å lekte lite igen ;) men vi fick ta det lite lugnt eftersom det sprang hönor lite här å där :)
men före det så fick jag frukost på säng av sambon medans jag låg å kolla ´halv åtta hos mig´på datorn :) mysigt!
anywho,
igår - sittande - avstånd ca 12 m
idag - stående - avstånd ca 23 m





ser ni flaskan? ;)
och tro det eller ej, men jag sätter nästan vartenda skott, hade inte mer än 5 missar (av typ as-många).
i´m goood ;)

xoxo

tisdag, 16 november

hej hej, idag har vi vart ute i naturen i över 2 timmar och lekt med detta... :)










vi sköt massa flaskor i olika slag å halft ruttna granatäpplen :)
det var jättekul och jag är självklart en naturbegåvning när det gällde detta ;) så de ska vi gö om!

sen for vi å handla mat på lidl, de va tänkt att vi bara skulle köpa lite kött och grönsaker men tillslut så kom vi hem med 5 kassar mat istället... som vanligt asså... :)


xoxo♥


13 november 2010

idag på morgonen när vi vaknade så steg vi upp och började städa... när vi var klara med städningen så tog vi oss en 2 timmars promenad runt pernera, vi såg massor med fina hus och när promenaden var avklarad så var våra ben rätt så döda, men efter att ha tagit sig en varm dusch så fick man nya krafter.
efter det så var det dags att äta frukost/lunch så jag gjorde en skink/fetaost sallad, (en sån dä god sallad som man bara har gott i och inte massa salladsblad som bara smakar gräs, nä en sallad med bara gurka, tomat, skinka och fetaost, MUMS!

nu sitter jag i soffan framför tvn och tar det lugnt, funderar om jag ska ta å läsa nån bok...

ok, det var allt :)


xoxo ♥

12 november 2010



idag har jag och sambon vart ut å rastat bilen, vi for till en ny plats, en plats där sambons far och farfar bodde en gång i tiden... (och huset de bodde i är inringat, som ni kanske ser)








xoxo ♥


ny klippt!

så nu har jag just kommit hem från frissan!
detta var första gången jag gick till frissan utan min kära syster jonna! och ja, de var nästan 2 år senast jag var till frissan (senast jag var till frissan blev jag så jäkla besviken så jag tänkte "aldrig mer". men jag har ju saxar hemma så topparna har ju ändå blivit toppade lite då och då.) men nu kände jag att nää, nu är det fan på tiden! å de var de :)
nu sitter jag å viftar på huvudet? å känner på mitt nyklippta hår hela tiden!, jag hade verkligen glömt bort hur härligt det känns att ha nyklippt hår!
och nöjd blev jag också, detta vad typ första gången jag gått till frissan, bett dom klippa en viss längd utan att dom klipper alldeles för mkt! och det kostade bara 25 € (tummen upp)
så nu kommer jag helt klart att gå till frissan oftare! (även om jag var jätte nervös eftersom han som klippte mig var nästan helt flint med en lång hästsvans bestående av ca 4 hårstrån :S )
så nu känns mitt hår jätte kort och luftigt :) (fast det är inte så himla kort).

före och efter bild även om skillnaden inte är så stor.



xoxo ♥

 


2 november

idag har jag och sambon ägnat förmiddan åt att städa, efter det tänkte vi fa å kolla i lite affärer, men det blev bara shoebox eftersom jag bestämde mig för att bära jeans vliket visade sig vara alldeles för varmt så jag nästan fick panik och inte kunde andas så vi va tvugna att åka hem och befria mig från jeansen! :) sen hade vi inte ork å fara tillbaka så vi kollade lite tv istället :)

imorgon ska jag med svärmor till frissan, ska bara klippa lite inge mer med det... men kanske blir det nån färgning om nån vecka :)


här är lite av vad jag fick i present :)



jag har inte fått nått av sambon än (eller jo en kofta) med jag sa åt honom att han inte får fa å slösa pengar/köpa nått åt mig som jag ändå inte vill ha/behöver så vi ska fa nån dag när jag har ork å kolla skor åt mig istället, fö skor det får man ju aldrig för mkt av! ;)

tack så mkt för alla presenter! :)
xoxo <3

RSS 2.0